Termeni si conditii

Site-ul Vestimentar.ro, este proprietatea exclusiva a societății YOGI MENEGEMENT SI CONSULTANTA S.R.L., denumita in continuare Vestimentar.ro, cu sediu social in Alexandria, judetul Teleorman, STR. TURNU MAGURELE, Bl. 597, Sc. B, Et. 2, Ap. 30, punct de lucru: Str. STR. TURNU MAGURELE, Bl. 597, Sc. B, Et. 2, Ap. 30, Alexandria, Teleorman, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. 4699745, CUI: 24374681.

Prin intermediul Site-ului sunt prezentate informații despre serviciile și produsele furnizate de către Vestimentar.ro, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Vestimentar.ro, a serviciilor și produselor sale sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.

Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta între 14-18 ani care au acordul parinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către Vestimentar.ro. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/ sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau prețurile produselor. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentați, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului Vestimentar.ro, incluzând: texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date este proprietatea Magazinului Vestimentar.ro sau a furnizorilor sai și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industriala. Folsirea fara acordul scris a oricăror elemente mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteți folosi adresa de mail contact@vestimentar.ro.

 

 

Utilizarea site-ului Vestimentar.ro

 

1.Plasarea comenzii

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizând coșul de cumpărături virtual prezent în cadrul site-ului.

Pentru comenzi telefonice se va suna la numărul de telefon, urmând ca un consultant Vestimentar.ro sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, iar sâmbăta in intervalul orar 09:00-15:00.

Pentru comenzile trimise prin mail poate fi utilizata adresa contact@vestimentar.ro

Comenzile prin mail vor conține specificații exacte despre produs (nume, adresa de livrare, număr de telefon).

Comenzile pot fi plasate prin intermediul coșului de cumpărături.Dupa alegerea produsului și a mărimii corespunzătoare se realizează adăugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte și corecte.

2.Metoda de plată

In momentul de față, Vestimentar.ro utilizează doar plata ramburs.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, daca produsul nu s-a livrat încă.

 

 

Concilierea interna

Protectia datelor cu caracter personal

Vestimentar.ro este înregistrată în Registrul de evidenta a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate și livrării acestora către dumneavoastră. Sunteți obligat (a) să furnizați datele, aceastea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastră determina anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Vestimentar.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă nu le furnizați voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri: facturarea produselor comandate de către dumneavoastră și livrarea produselor comandate de dumneavoastră.

Conform legii, dar și din respect față de clienți, certificăm faptul că nu vom transmite datele tale personale către nici o alta instituție sau persoana. Singura excepție de la această regulă o constituie autoritățile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzacție comercială făcută online.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu mai fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea totala sau parțială a acestora.

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va incerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, in termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Vestimentar.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecătorească din raza teritorial-administrativa unde se găsește sediulVestimentar.ro.Vestimentar.ro nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de email obținute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamatii referitoare la politica de confidențialitate, va rugam sa ne contactați la adresa de email: contact@vestimentar.ro. De asemenea, ar trebui sa știi că este dreptul tau sa modifici sau sa ștergi orice informații din baza noastră de date, printr-un simplu e-mail la aceeași adresă.